PS-50 Phosphatidyl Serine

 

Opreste si reverseaza procesul de imbatranire la nivelul creierului

Mareste capacitatea de activitate cerebrala

Cine are nevoie: persoanele bolnave de:

  • Alezeimer (dementa)
  • Deficiente cerebrale cauzate de procesul de imbatranire
  • Senilitate
  • Sechele dupa congestii cerebrale care au rezultat in deficiente cognitive si de memorie
  • Deficiente cognitive si de memorie
  • Deficiente la invatatura (intelegere, memorie recenta)
  • Activitate cerebrala redusa – o serie de simptome legate de functiile cerebrale, cum ar fi afectarea memoriei recente, confuzia, modificarea comportamentului social
  • Lipsa de initiativa, tulburari afective si somatice, care pot fi asociate cu o circulatie cerebrala redusa si cu imbatranirea; in cazuri de pierdere a memoriei si deficiente cognitive
  • Adulti, elevi si studenti cu probleme de memorie recenta sau indepartata sau supusi la solicitari sustinute ale memoriei (examene, activitate intelectuala intensa

Il pot administra toate persoanlele care doresc sa-si mentina o minte ascutita si o memorie buna. NU ARE EFECTE SECUNDARE. Este ideal a se administra in paralel cu produsul din plante Fito Tonic Neuronal.

Descriere: Fosfatidilserina (PS)  este o substanta solubila in grasimi facind parte din clasa fosfolipidelor.  Fosfolipidele sunt componente necesare ale membranei celulare. Fosfatidilserina se gaseste in concentratie mare in creier si este necesara pentru functia mintala a creierului.

Fosfatidilserina se gaseste doar in cantitati mici in alimentatia normala. Mici cantitati de Fosfatidilserina se pot gasi in lecitina.

Adultii peste 50 de ani sunt cei mai predispusi la deficienta de Fosfatidilserina. Daca apare o deficienta, aceasta nu poate fi corectata prin alimentatie.

Fosfatidil Colina (o componenta a produsului PS-50) este importanta pentru compozitia normala si repararea celulei. Fosfatidilcolina este precursorul major al unui nutrient essential, Colina. Colina este la rindul ei precursorul in sinteza substantei neurotransmitatoare, acetilcolina care este motorul functiei mintale.

Studiile clinice au aratat ca PS imbunatateste radical functia cognitiva la adultii, in special in cazul persoanelor care sufera de probleme de memorie sau au dificultati cu invatatura.

PS opreste procesul de imbatranire al creierului iar daca este administrata constant s-a constatat ce reverseaza multe din efectele acesutui proces degenerativ.

Se pare ca Fosfatidilserina mareste numarul de locuri receptoare neurotransmitatoare din creier. De aceea, luata in doze mai mari, de 100mg de 3 ori pe zi, Fosfatidilserina imbunatateste functia mintala la bolnavii de Alzeimer (dementa) sau cei care au suferit traume in urma unor accidente circulatorii cerebrale (congestie cerebrala).

COMPOZITIE: complex imbogatit in fosfolipide asigurand:

Fosfatidilserina………………………50mg

ADMINISTRARE:

Afectiuni usoare si medii: 2 capsule pe zi, cu mincare.

Afectiuni grave: (Dementa senila avansata, Congestie cerebrala): dozaj de soc: in prima saptamana, pana la 6 capsule pe zi, cu mincare

 

Pentru urgenţe sau lămuriri suplimentare, puteţi suna la +04.0232.227563 sau la +04.0744611581 unde dl. Eugeniu Rădulescu, bioenergoterapeut, autorizat şi atestat internaţional, Presedintele O.N.G. BETTER, de promovare a Terapiilor Complementare, vă poate consilia gratuit, în procesul de auto-vindecare şi de individualizare a tratamentului.

Comments are closed.