Fito Antialcool & Antitabac – pret 75 lei/flacon

Fito Antialcool & Antitabac – pret 75 lei/flacon

 

Bioenergoterapia-FLT-Prospect-Antialcool-09-2015-preview-f1

 

Bioenergoterapia-FLT-Prospect-Antialcool-09-2015-preview-f2

Generalităţi

În absenţa unor boli organice, cum ar fi cele hepatice, neurologice, cardiace sau digestive sau psiho-somatice grave, un consum de alcool de maxim 30 grame/zi nu este dăunător. Aceasta ar însemna maxim două sticle de bere sau două pahare de vin sau circa 50 ml. tărie, cu condiţia să nu se depăşească 200 ml. alcool într-o săptămână, deci consumate ocazional, fără să apară dependenţa de a consuma zilnic cantitatea respectivă.

Este punctul de vedere ştiinţific al medicilor, nu al soţiilor “păţite” care au de suportat consecinţele nefaste ale consumului de alcool.

Produsul “FITO-ANTIALCOOL-ANTITABAC FORTE” urmăreşte împăcarea ambelor aspecte, anulând doar senzaţia de plăcere declanşată la nivelul creierului la consumul de alcool de către alcoolici, şi nu afectează o persoană care nu este încă dependentă. Dependenţa apare la persoanele triste, introvertite, cu diferite complexe psihice dar care au în mod particular, o sensibilitate genetică la alcool. Este de preferat a nu se consuma alcool pe stomacul gol şi la supărare.

Terenul de pregătire a dependenţei apare la întâlnirile tot mai dese cu prietenii la un păhărel, sau chiar prin necesitatea profesională de a participa la protocoale sau întâlniri de afaceri. Această primă etapă este depăşită pe nesimţite, când alcoolicul nu bea numai în societate şi începe să bea de unul singur.

Această etapă aduce mai devreme sau mai târziu tulburări fizice (dureri de stomac, tremurături, afectarea gravă a funcţiilor cerebrale cu lezarea celulelor nervoase, afectarea ficatului, a aparatului uro-genital, insuficienţă cardiacă, impotenţă, crampe musculare). Concomitent se instalează şi tulburări psihice (violenţă, insomnii sau somn agitat cu coşmaruri, anxietate, inapetenţă, irascibilitate, etc). Din păcate, în această etapă alcoolicul continuă să bea pentru a uita de necazurile sale. Starea de spirit şi sentimentele se modifică tot mai mult, afectând relaţiile familiale, profesionale şi sociale. Nu trebuie uitat nici faptul că accidentele de circulaţie ocupă locul III, după bolile cardiovasculare şi cancer, în clasificarea cauzelor de deces.

Alcoolul ocupă un procent însemnat a cauzelor accidentelor de circulaţie.

Aceste etape succesive, luate din manualul de „Diagnostic şi statistică” al Asociaţiei psihiatrilor americani, au stat la baza cercetărilor care au dus la stabilirea formulei finale, din cele 14 plante ale produsului FITO-ANTIALCOOL-ANTITABAC FORTE), acţionând efectiv pe indiferenţa faţă de consumul de alcool şi tutun, fără a avea efecte secundare în cazul în care pacientul va bea în timpul tratamentului, neştiind că soţia, de cele mai multe ori, sau părinţii, prietenii sau colegii, în alte cazuri, îl ajută să redevină OM.

În străinătate, prin pagina www.bioenergoterapia.ro, asociaţiile AA (Alcoolicii Anonimi) au aflat de existenţa produsului naturist 100% FITO-ANTIALCOOL FORTE şi l-au solicitat. Efectele au fost încă o dată confirmate, apreciindu-se complexitatea regenerărilor somatice şi psiho-somatice petrecute într-un timp atât de scurt.

Spre deosebire de majoritatea cazurilor de la noi din ţară, în care alcoolicii neagă dependenţa şi cantităţile consumate de alcool, ne-admiţând efectele nocive ale consumului de alcool asupra comportamentului lor, în străinătate ei acceptă colaborarea cu psihologii (nu cu psihiatrii ca la noi, care au ingrata sarcină de a obţine o aversiune faţă de consumul de alcool).

Sub pretextul jenei, a fricii sau a ruşinii, considerând în mod greşit că ar fi o problemă ereditară sau că nu mai este nimic de făcut, multe femei agresate fizic sau/şi moral de un soţ alcoolic îşi ascund cearcănele. Poate nu întâmplător cuvântul “alcool” provine din limba arabă, derivând din “Alkohla”, sulfatul de antimoniu negru utilizat de cadânele haremului pentru vopsirea genelor şi sprâncenelor. Este o problemă socială care ne priveşte pe noi toţi. Indiferenţa faţă de astfel de cazuri ne face complici la crima socială, familială, morală, care se petrece sub ochii noştri.

Din cazuistica numeroasă, sub rezerva anonimatului, am primit numeroase semnale de mulţumire şi solicitarea de a mai administra preventiv câte o doză pe an, pentru a nu se mai repeta coşmarul prin care au trecut. Acestora le oferim gratuit această doză, iar persoanelor defavorizate, care nu-şi permit să suporte 50% în plus faţă de preţul de producţie, cu cât se distribuie în farmaciile din ţară, le oferim posibilitatea de a-l comanda direct la preţul de producător, sunând la Dispeceratul AA.

Acestea au fost considerentele care au dus la stabilirea concentraţiei maxime a produsului FITO-ANTIALCOOL-ANTITABAC FORTE de a nu se percepe o schimbare a gustului ceaiului, a mâncării sau chiar a dozei zilnice de alcool băută acasă. Se poate deci face tratamentul fără ştirea celui în cauză. În rarele cazuri în care persoana în cauză acceptă tratamentul, o felicităm şi-i acordăm şi un flacon gratuit. Este suficient să sune la dispeceratul AA 0232.227.563.

 

Ingrediente Fito Antialcool & Antitabac: solvent de extracție: alcool etilic 96 gr. – 50%; apa purificată prin distilare – 35% – (79,5%); amestec de plante:– 1,5%; rădăcini de angelica (Angelica archangelica) – 1,5%; rădăcini de ashwagandha (Withania somnifera) – 1,5%; extras hidroalcoolic de ardei iute (Capsicum annuum); Brusture (Arctium lappa);muguri de brad (Abies alba); Catina-alba (Hippophae rhamnoides); rădăcini de cicoare (Cichorium intybus) – 1,5%; părți aeriene de cimbrișor (Thymus serpyllum) – 1,5%;  Busuiocul cerbilor (Mhenta pulegium); părți aeriene de cimbru-de-munte (Satureja montana) – 1,5%; fructe de coriandru (Coriandrum sativum) – 1,5%; părți aeriene de crețușcă (Filipendula ulmaria) – 1,5%; scoarță de crușin (Rhamnus frangula) – 1,5%; fructe de fenicul (Foeniculum vulgare) – 1,5%; frunze de frasin (Fraxinus excelsior) ; 1,5%; rizomi de ghimbir (Zingiber officinale) ; 1,5%; rădăcini de ginseng (Panax ginseng) – 1,5%; părți aeriene de iarba-de-lămâie (Cymbopogon citratus)– 1,5%; flori de lavandă (Lavandula angustifolia) – 1,5%; rădăcini de lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) –1,5%; părți aeriene de lucernă (Medicago sativa) – 1,5%; flori de lumânărică (Verbascum phlomoides) – 1,5%; fructe de măceș (Rosa canina) – 1,5%; frunze de măghiran (Majorana hortensis) – 1,5%;– 1,5%; frunze de mesteacăn (Betula pendula) – 1,5%; rădăcini de obligeană (Acorus calamus) – 1,5%; fibre din ovăz (Avena sativa) – 1,5%; frunze de păpădie (Taraxacum officinale) – 1,5%; frunze de pătlagină (Plantago lanceolata) – 1,5%; frunze de pelin (Artemisia absinthus ); muguri de pin (Pinus sylvestris) – 1,5% – 1,5%; rizomi de pir (Agropyron repens) – 1,5%; părți aeriene de plămânărică (Pulmonaria officinalis) – 1,5%; frunze de rozmarin (Rosmarinus officinalis) – 1,5%; flori de salcâm (Robinia pseudoacacia) – 1,5%; Salcie (Salix alba); frunze de salvie (Salvia officinalis) –flori de soc (Sambucus nigra) – 1,5%; spirulină (Spirulina platensis) – 1,5%; scoarță de stejar (Quercus robur) – 1,5%;  de Sunătoare (Hypericum perforatum); părți aeriene de șovârf (Origanum vulgare) – 1,5%; părți aeriene de tarhon (Artemisia dracunculus) – 1,5%; flori de tei (Tilia cordata) –  flori de trifoi-roșu (Trifolium pratense) – 1,5%; părți aeriene de troscot (Polygonum aviculare) – 1,5%; pedicuța (Lycopodium clavatum; rădăcini de vulturică (Hieracium pilosella) – 1,5%; – 0,35%; – 0,35%; fructe de anason-stelat (Illicium verum) – 0,7%; extract hidroalcoolic 10:1, pe suport de maltodextrină 10% din rădăcini de astragalus (Astragalus membranaceus) – 0,7%;– 0,7%; extract hidroglicoalcoolic pe suport de maltodextrină 10%, conținând minim 4% polifenoli, din părți aeriene de echinacea (Echinacea purpurea) – 0,7%; extract hidroglicoalcoolic, cu minim 3% alcaloizi, din rădăcini de gheara-mâței (Uncaria tomentosa) – 0,7%; fructe de ienupăr (Juniperus communis) – 0,7%; extract hidroalcoolic kudzu (Pueraria lobata).

Despre ultimul produs, pueraria lobata  (kudzu). Cunoscuta si sub alte denumiri, precum Ko Fen, Ko Pu, Kung Pu, Kuzu sau Pueraria lobata, aceasta planta cataratoare este originara din Japonia și a fost importata și cultivata in intreaga lume, mai ales pentru a se preveni alunecarile de teren din zonele despadurite. In China extractul de kudzu a fost folosit de multa vreme in scopuri medicale, iar de curand s-a emis teoria conform careia aceasta planta ar putea fi folosita pe viitor in tratarea alcoolismului, gratie uneisubstante active continuta atat de radacina, cat și de flori. Substanta miraculoasa extrasa din kudzu se numeste “daidzeina” și ar putea avea efecte bune de inhibare a apetitului pentru alcool, mai ales daca este folosita in combinatie cu alte substante, deja recunoscute pentru efectele lor bune in tratarea alcoolismului. Planta poate fi folosita pentru a ameliora afectiuni diverse ca problemele digestive, infectiile virale, afectiunile de inima, migrenele, afectiunile pielii sau cele ale gurii.
Practicanții medicinei tradiționale chineze, sau MTC, utilizeaza kudzu pentru a trata diferite afecțiuni, inclusiv răceli, febră și dureri oculare. În timp ce cercetarea modernă indică faptul că pueraria ofera unele beneficii de sănătate, discutați cu medicul dumneavoastră fitoterapeut înainte de a lua kudzu. Drugs.com raportează că pueraria conține un nivel foarte ridicat de isoflavone, precum și diverse flavonoide și izoflavonoide Oamenii de stiinta cred ca isoflavonele ii asigură  puerariei unele dintre proprietățile lor benefice, inclusiv efectele anti-inflamatoare și estrogenice. Alți compuși activi din kudzu includ steroli vegetali și glicozide. Kudzu poate ajuta la tratarea dependentei de alcool. Practicieni MTC au tratat tradițional persoanele în stare de ebrietate cu ceai de radacina kudzu pentru a-i ajuta să se trezeasca, observă Centrul medical al Universitatii din Pittsburgh. Într-un articol pentru”Alcoholism, Clinical and Experimental Research Journal”, S.E. Lukas a raportat că izoflavonele găsite în kudzu reduc consumul de alcool la animalele de laborator. Lukas, de asemenea, ia act de faptul că într-un studiu clinic, dependentii de alcool care au luat extract de kudzu au consumat băuturi alcoolice mai puține decât cei care au luat un placebo. Acest lucru confirmă faptul că suplimentele de kudzu ar putea ajuta la tratarea alcoolismului.

 

INTERVIU Eugeniu Rădulescu – Fito Antialcool

Domnul Eugeniu Rădulescu, pe lângă cartea de vizită, putem aminti repere din biografia
sa : binecunoscut de peste 25 de ani ca cercetător şi practicant în psihotronică, având
titulatura binecunoscută în prezent de bioenergoterapeut, cu calităţi native de excepţie,
testate şi atestate internaţional.

Este remarcat şi recunoscut de forurile naţionale şi internaţionale de specialitate, atât prin
rezultatele avute în cadrul Cabinetului de Optimizare umană „Bioenergoterapia “, dar şi a
activităţii de cercetare în acest domeniu. Este unul dintre pionierii tratamentelor fitoterapeutice
hidro-glico-alcoolice dinamizate şi bioenergizate după o tehnologie personală, cu finalitate în
remediile binecunoscute „FITO-TONIC NEURONAL”(FITO-ANTIALZHEIMER), atât de util elevilor şi studenţilor, dar şi a
persoanelor mai vârstnice, afectate de Alzheimer, dar mai ales „FITO-ANTIALCOOL”, care şi-a
dovedit eficienţa din anul 1997, când a fost omologat în România.

Alcoolismul a devenit astăzi o adevărată plagă socială, care distruge vieţile celor dependenţi
de el şi liniştea celor apropiaţi lor. Produsul “FITO-ANTIALCOOL” a fost creat ca o modalitate de
prevenire şi/sau de luptă împotriva acestei patimi autodistrugătoare şi, aşa cum atestă mărturiile
celor care l-au utilizat, sau a membrilor familiei acestora, îşi dovedeşte din plin eficienţa, fiind
testat, omologat şi autorizat, testarea fiecărei şarje făcându-se în laborator acreditat RENAR,
după norme europene. Tehnologia specială de fabricaţie, bioenergizare, dinamizare, ca şi
receptura sinergică, complexă, hidro-glico-alcoolică, fiind omologate.

În continuare, doamna psiholog Patricia Roxana Cihodaru, absolventă a Cursului de
specializare în Psihodiagnostic şi psihoterapie experenţială şi a Cursului de prevenire şi psihoterapie
în dependenţa faţă de alcool, în dialog cu domnul Eugeniu Rădulescu :

Domnule Rădulescu, FITO-ANTIALCOOLUL a devenit deja un produs faimos. Cum l-aţi
creat?

Fito-antiacoolul a fost creat pe baza cunoaşterii etapelor dependenţei de alcool, descrise în
Manualul de Diagnostic şi Statistică a Tulburărilor Mentale (DSM IV) editat de Asociaţia
Psihiatrilor Americani. Cercetările întreprinse pe combinaţii sinergice de extrase standard hidroglico-
alcoolice din plante mai mult sau mai puţin cunoscute de a avea efecte psihotrope care să
ducă la indiferenţa şi nu la aversiunea faţa de alcool, au dus la stabilirea formulei finale a
produsului, obţinut din 14 plante medicinale.

De un real folos au fost şi studiile întreprinse de peste jumătate de secol de către
binecunoscutul pioner al cercetării ştiinţifice a florei spontane din România, doctor în farmacie,
Ovidiu Bojor. Produsul este 100% natural şi nu conţine aditivi sau conservanţi. Am stabilit o
cantitate optimă de administrare zilnică, în doză unică, astfel încât pacientul să nu
perceapă schimbarea gustului ceaiului, alimentelor sau chiar a dozei zilnice de alcool
băută acasă, în varianta în care terapia se solicita de cei dragi din familie, fără acordul
pacientului.

Care sunt beneficiile administrării FITO-ANTIALCOOLULUI?

Produsul Fito-antialcool se poate utiliza atât împotriva dependenţei de alcool, cât şi pentru
renunţarea la fumat. Nu există contraindicaţii sau efecte secundare, chiar dacă se continuă
consumul de alcool şi/sau tutun. În ceea ce priveşte administrarea în cazul dependenţei alcoolice,
produsul se adresează atât dependenţei în sine, cât şi efectelor nocive ale alcoolului asupra
organismului.

Cum acţionează de fapt FITO-ANTIALCOOLUL?

Acţiunea pe mai multe planuri, prin programarea mentală a produsului, prin dinamizarea şi
energizarea complexă, face ca în final persoana în cauză să capete în timp o indiferenţă faţă de
consumul drogului respectiv – alcool şi/sau tutun, deoarece se anulează senzaţia de plăcere
declanşată de consumul de drog la nivelul creierului. Persoana în cauză nu este afectată negativ,
dimpotrivă, prin acest tratament se obţin şi alte efecte profund benefice: dispariţia insomniei, a
violenţei, ameliorarea afecţiunilor hepatice şi cardiace, creşterea poftei de mâncare şi a potenţei
sexuale.

Unde se pot adresa cei care doresc să înceapă tratamentul cu FITO-ANTIALCOOL? Cum îl
pot procura?

Produsul se distribuie prin reţeaua farmaceutică din toată ţara, fiind mai ieftin la magazinele
naturiste neplătitoare de TVA, putându-se face comandă la Dispeceratul Alcoolicul Anonim de la
ora 09.00 la 21.00, zilnic, tel.0232.227563  sau la 0741591769. Informaţii
suplimentare la 0744611581.

La aceleaşi numere se poate solicita gratis produsul de către lăcaşele de cult, mânăstiri, case
de rugăciuni, care pot ajuta enoriaşii ce se confesează şi solicită ajutor în această problemă,
oferta de sponsorizare fiind prezentată şi pe Internet la www.bioenergoterapia.ro

Este adevărat că renumele produsului s-a extins dincolo de graniţele ţării?

Da. Asociaţiile Alcoolicii Anonimi din străinătate, citind pagina noastră de web
(www.bioenergoterapia.ro) au aflat de existenţa produsului nostru şi l-au solicitat. Efectele lui
ce l-a făcut foarte accesibil publicului larg.

Cine vă solicită de obicei ajutorul? Bolnavii în cauză sau cei apropiaţi lui?

Evident, alcoolismul afectează nu doar pe cel bolnav, ci are efecte profund nocive asupra
întregului mediu în care trăieşte dependentul. De aceea, de multe ori cei care mă contactează
sunt cei din anturajul bolnavilor, în special soţiile sau mamele disperate.

Un exemplu ilustrativ în acest sens este cazul unei doamne din Bucureşti care ne-a contactat
deoarece soţul ei – un cunoscut artist, grav afectat emoţional de evenimentele din decembrie
1989 – devenise un alcoolic violent, vânzând din casă obiecte de artă pentru băutură. Avea şi un
început de ciroză, insomnii şi halucinaţii şi după două internări la spitalul nr. 9 era considerat
irecuperabil. După două doze de FITO-ANTIALCOOL pe care i le-a administrat fără ştirea
domnului, acesta şi-a regăsit echilibrul psihic, reluându-şi activitatea expoziţională şi didactică pe
care o întrerupsese în perioada de dependenţă.

Spre deosebire de soţ, fiul doamnei, care căzuse în acelaşi viciu datorită anturajului, nici după
cea de-a treia doză, administrată tot fără ştirea lui, nu manifesta nici un progres. Intrigată, ne-a
întrebat dacă nu cumva am schimbat compoziţia produsului. După şase luni a telefonat din nou
cerându-şi scuze şi relatându-ne un fapt incredibil: băiatul fusese surprins consumând droguri. A
recunoscut că se droga de aproximativ un an şi, după internarea la Centrul de dezintoxicare, a
fost singurul pacient care a răspuns imediat la tratament. Atât mama băiatului, cât şi medicii, au
considerat că tratamentul cu FITO-ANTIALCOOL a contribuit la eficienţa curei de dezintoxicare.
De altfel, am continuat colaborarea cu ei, fiind foarte mulţumiţi de efectul terapeutic al produsului
nostru.

Alcoolul are efecte profund negative şi asupra relaţiilor dependentului…

Alcoolismul este o atitudine profund autodistructivă, dar devine repede hetero-distructivă. Se
ştie că reacţiile agresive au o mare frecvenţă în rândul alcoolicilor, începând cu violenţele verbale
şi terminând cu cele fizice. Gravitatea problemelor relaţionale generate de prezenţa unui alcoolic
în familie este amplificată şi de faptul că de multe ori oamenilor le este ruşine să recunoască
prezenţa acestui flagel în preajma lor şi trăiesc ani în şir într-un iad material, emoţional şi
relaţional. Această atitudine – teama de a privi problema în faţă – trebuie eradicată. De aceea
recomandăm tuturor celor care au cunoştinţă despre astfel de cazuri să vorbească, să ceară
ajutor. Atât timp cât nu vorbim, devenim cu toţii complici la crima socială, familială şi morală care
are loc sub ochii noştri.

Cât durează tratamentul cu Fito-antialcool?

Nu există o regulă universal valabilă. Sunt necesare 4 doze standard. Un flacon se
administrează timp de 3 săptămâni, după care se face o pauză de 7 zile. Durata finală a unei
cure complete variază în funcţie de vechimea bolii, de greutatea pacientului, de posibilitatea de a
se evita consumul de cafea în timpul tratamentului, aceasta reducând efectul urmărit, de tipul de
alcool consumat de obicei.

Fiind însă vorba despre o boală complexă este necesar să se acţioneze sinergic, pe mai multe
planuri – atât biologic, fizic, cât şi psihologic. De aceea, ideal ar fi să se apeleze şi la psiholog,
psihiatru sau medic homeopat pentru a fi ajutat să înveţe să-şi gestioneze şi să-şi împărtăşească
emoţiile, să-şi rezolve conflictele interioare şi exterioare care stau la baza refugiului în consumul
de alcool, pe scurt, să redevină OM. Aşa cum se arată într-un raport al Asociaţiei Alcoolici
Anonimi, pentru renunţarea conştientă, definitivă la consumul de alcool este necesar, chiar
au fost astfel încă o dată confirmate. În plus, el are şi un preţ mic – circa 17 Euro flaconul, ceea
indispensabil, să se producă o schimbare de personalitate. Această schimbare de personalitate
va avea drept obiectiv construirea unei personalităţi creative, capabilă de adaptare şi de a-şi
construi o viaţă împlinită.

Patricia Roxana Cihodaru
Psiholog – Bucureşti

Absolventă a cursului de specializare în Psihodiagnostic şi Psihoterapie Experenţială şi a
cursului de prevenire şi psiho-terapie în dependenţa faţă de alcool.

 

Ţigara electronică poate fi de 15 ori mai toxică decât ţigara clasică

tigara

Vaporii care conţin nicotină produşi de ţigările electronice pot duce la formarea formaldehidei, o substanţă cancerigenă care face ca aceste dispozitive să fie de cinci până la cincisprezece ori mai toxice decât ţigările clasice, potrivit unui studiu american publicat miercuri.

“Am constatat că în timpul procesului de vaporizare care are loc în ţigările electronice se poate forma formaldehidă”, au scris cercetătorii de la Portland State University, din Oregon.
Savanţii nu au descoperit formaldehidă atunci când ţigara electronică, funcţionând la un voltaj scăzut (3,3 volţi), încălzea în mod normal lichidul care se găseşte în rezervorul ei. Dar atunci când lichidul era încălzit mult mai mult (rezistenţa folosind o tensiune electrică de 5 volţi), nivelul de formaldehidă care se forma era mult mai ridicat decât cel care apare în cazul ţigărilor obişnuite. Astfel, un utilizator de ţigări electronice care inhalează zilnic echivalentul a trei mililitri din acest lichid încălzit la maximum absoarbe aproximativ 14 miligrame de formaldehidă. Comparativ, o persoană care fumează un pachet de ţigări pe zi absoarbe circa trei miligrame din acest agent cancerigen.