Comenzi

  Asociaţia de Optimizare Umană “BETTER” vă oferă următoarele produse:
__Fito Antialcool antitabac Fito Antialcool & Antitabac – Complexul natural 100 % – e 21 mlEste un produs din plante, fără efecte secundare chiar dacă se continuă consumul de drog (tutun, alcool) în timpul tratamentului. Se adaugă în mâncare sau în băutută fără a le schimba gustul. În timp apare o indiferență față de alcool și tutun. Ameliorează afecțiunile hepatice și cardiace, are o acțiune benefică în dispariția insomniei, ajută la vindecarea anorexiei.
Preț: 75 LEI
Tonic Junior Tonic Neuronal Junior - Complexul natural 100 %Îmbunătățește memoria și performanțele școlare. Este un produs natural individualizat, dinamizat și energizat. Mărește randamentul în procesul de învățare la copiii și adolescenții cu putere de concentrare, atenție, capacitatea de învățare și memorare scăzută. Crește semnificativ performanțele școlare.
Preț: 75 LEI
Tonic Senior Tonic Neuronal Senior - Complexul natural 100 %Îmbunătățește circulația cerebrală și periferică. Este un produs natural, vasodilatator general îmbunătățind circulația periferică și cerebrală, util în cazul persoanelor cu sindromul Alzheimer și în cazul accidentelor cerebrale. Încetinește procesul de îmbătrânire, având efecte benefice asupra stărilor de astenie psihică, oboseală cronică, somnolență, impotență.
Fito-Remediu Individualizat Metoda speciala de energizare si dinamizare.
Preț: 75 LEI


OFERTĂ SECIALĂ – PERSOANE FIZICE
- onoram comenzi de cel putin două flacoane. Expedierea se face prin posta in 4-5 zile lucratoare sau curier in 48 de ore, plata efectuandu-se ramburs la primirea coletului. Cheltuielile de expeditie pentru un colet sunt de : 10 lei prin posta sau 20 lei prin serviciul de curierat rapid.
- un tratament eficient necesita administrarea a cate 4 flacoane standard (greutate de pana in 80 de kg,fara consum de produse ce contin cofeina).

 

 

Produs Pret
Pret cu TVA
Cantitate
Subtotal

 

Fito Antialcool & Antitabac

75 LEI

Tonic Neuronal

75LEI

Tonic Neuronal Senior

75 LEI

Nume:
Varsta:
Adresa:
Cod postal:
Oras:
Telefon:
E-Mail:
|
* campuri obligatorii